Almanya yı Sallayan Kızımız Sinem Uraz



O SES ALMANYA YARIŞMASINDA JÜRİYİ AYAĞA KALDIRAN TÜRK KIZI


Avrupa'daki gençlerimiz özelliklede genç kızlarımız sanatsal yönden ses getirmeye devam ediyor. Bunlardan biriside müzik dalında sesini duyuran amatör ses sanatçısı Almanya doğumlu 19 yaşındaki kızımız  Sinem Uraz.



Uluslararası bir yarışma programı olan ve TV8 de ülkemizde de"O Ses Türkiye" adı ile yayınlanan müzik yarışma progaramının Almanya versiyonu "The Voice of Germany" (O ses Almanya) da jüri karşısına çıkar Sinem, Halil Sezai'nin "İsyan" şarkısı ile adeta Almanya'yı salladı.
Sinem Uraz, bu yıl Almanya'da sekizinci sezonu yapılan şarkı yarışmasının geçen yılki yarışmasına da katılmış ve finale kalmıştı.



Kasım 2018 ayı başlarında sahneye çıkan ve kolay kolay beğeni göstergesinin ifadesi olan "koltukların döndürülmesi" eylemini gerçekleştirmeyen ve Almanların tanınmış sanatçılarından "Yvonne Catterfeld" , "Michael Patrick Kely", "Mark Forster" ile "Fanta Four" un oluşturduğu jüri  üyelerinin dördünün de koltuklarının döndürülmesini sağlayan Sinem, Mark Forster takımını tercih etti ve ileri dönemdeki yarışmasına bu takım içinde devam edeceğini açıkladı.




Ailesi ile birlikte doğduğu kent olan Almanya / Hamburg'da yaşamını sürdüren Sinem Uraz ve onun gibi diğer birçok Avrupa ülkesinde de çeşitli dallarda boy gösteren gençlerimiz , Atatürk Türkiyesini ve Türk olduklarını unutmadan , çağdaş Türkiyenin dünyadaki elçileri olarak başarılarını sürdürüyor.

SİNEM URAZ YARIŞMA VİDEO  ( İsyan)



YURT DIŞINDAN DİĞER MÜZİK VİDEOLARI

SİNEM URAZ  (Yarim Gezdiğin Yola...)


SİNEM URAZ (Ötelerden bir ses Geldi...)



SELENAY (I Will Always Love You...) O Ses Çocuklar RTL.4 Kanal.



MELİSA  O SES ALMANYA  (Sil Baştan...)



BENZER KONULAR
Atatürk'ün çok sevdiği şarkılar
Nurhan Damcıoğlu'ndan seçilmiş videolar
Dört yaşındaki Afganistan'lı minik çocuk ve şarkısı
İspanyol Filamenko Enstrümental Müzik
Yabancı Enstrümental Müzik (Enstrümental Müzik ( You're My Love)





Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

-Adı/Url hanesine İstediğiniz Rümuz u yazın.
-Yorumlarınız denetim sonrası yayınlanacaktır.